No items found.

SG Bilservice


SKOLAN ÄR NU STÄNGD FÖR BESÖKARE VILKET KOMMER ATT PÅVERKA VÅR BILSERVICE. I DAGSLÄGET HAR VI STÄNGT MEN ÅTERKOMMER SÅ FORT VI VET HÄR PÅ HEMSIDAN. VI  PÅ SKOLAN FÖLJER REGERINGS OCH FOLKHÄLSOMYNDIGHETERNS REKOMMENDATIONER & BESLUT

I skolans fordonsverkstad reparerar och servar vi kundbilar så som personbilar, lätta transportbilar, släpvagnar mm.

Eleverna i årskurs 1, 2 och 3 genomför en stor del av sin praktiska utbildning i skolan och övar därför på riktiga kundbilar och då med dom vanligast arbetena som kan förkomma på en fordonsverkstad, Så som service, kopplingsbyten, bromsar, recond mm.

Arbetet leds och kontrolleras av våra erfarna lärare, så att du som kund skall känna dig trygg efter utfört arbete. Vi på Fordons- och transportprogrammet har tillgång till modern verkstad med all den utrustning som behövs för att felsöka och reparera nya och gamla fordon.

Du är välkommen att lämna in din bil hos oss. Pris på begäran beroende på jobb, bilmodell och årsmodell. När din bil är klar betalar man i receptionen innan man kan hämta ut sin bil. Vi tar ej emot kontanter eller skickar fakturor när det gäller tjänster på fordon.

Kontakta SG Bilservice via mail till
johan.eklund@skargards.se
eller
simon.jara.cofre@skargards.se.