EE

El- och energiprogrammet

Elteknik

Vill du bli elektriker?

El- och energiprogrammet med inriktning elteknik är en praktisk utbildning för dig som vill arbeta som elektriker efter gymnasiet.

Utbildningen fokuserar på teoretiska och praktiska moment som ellära, elsäkerhet, elinstallation, belysningsteknik och övervakningssystem.

Hos oss får du lära dig att installera, underhålla och reparera elanläggningar, eldistributionsnät och larm. Vi jobbar med belysning, övervakning och säkerhetssystem. Vi är en certifierad KNX-partner.

För oss är det viktigt med en verklighetsförankrad utbildning. Därför har vi ett nära samarbete med elbranschen och ger dig minst 15 veckors arbetsplatsförlagt lärande (APL). Allt för att ge dig den bästa förberedelsen för livet efter gymnasiet.

Eftersom vi har programmen NB och RL är vi INTE en allergifri skola. Eleverna kan röra sig i miljöer där det förekommer djur eller nötter.

KNX_PARTNER_RGB_180x118


Min framtid 2016

img_0749_davod

Davod Karemi i EE14 vann Skolverkets tävling “Min framtid 2016” och fick ta med sig klassen och lärare till Göteborg 2-3 december i år.

Efter att Regeringen utsett 2016 till yrkesutbildningens år arrangerade Skolverket en tävling för alla yrkesklasser i Sverige. Av de 450 bidrag som deltog fick 10 vinnare åka på klassresa till Yrkes-EM i Göteborg. Det är första gången Sverige arrangerar en internationell yrkestävling.

Kursplaner

Bilagor

No items found.