Bageributiken Åkersberga

Välkomna till Skärgårdsgymnasiet Bageributik

Eleverna på Bageri, Restaurang- och Handelsprogrammet driver en uppskattad liten bageributik här i våra lokaler på Skärgårdsgymnasiet Åkersberga. 

Butiken erbjuder ett varierat utbud av bageri- och konditorivaror anpassad efter säsong och elevernas läroplaner- vilka bakverk och tekniker de behöver träna på. I vårt basutbud finner ni alltid era favoriter såsom våra fantastiska surdegsbröd, härliga kanelbullar och självklart våra utsökta kondisbitar och läckra tårtor. 

Bageributiken ligger bredvid huvudingången och har öppet under skolans två terminer. Öppettiderna kan variera med hänsyn till elevernas undervisning och skollov så se gärna efter på hemsidan en sista gång innan ni beger er iväg. 

I Bageributiken betjänas ni av våra duktiga förstaårselever. Att praktisera i bageributiken ger våra elever en nyttig och värdefull första erfarenhet av försäljning och kontakt med kunder. Bageributiken bedrivs med en ambition och övertygelse om att inlärning bäst sker genom att kombinera praktiskt lärande, under autentiska former med verkliga kunder. 

Vår bageributik är mycket uppskattad och ofta välbesökt vilket ibland kan leda till lite väntetid innan ni betjänas. Med hänsyn till våra elevers erfarenhet och lärande hoppas vi att ni har överseende med detta. Vi vågar lova att våra bakverk är väl värda att vänta en liten stund på. Vi ser så fram emot att träffa er i butiken och visa upp våra duktiga elever och bakverken de producerar. 

Varmt välkomna!

Öppettider: Fredagar 12.30–14.00 from v.3 tom v.22.

Stängt:

Lov och studiedagar: Fredag 1/3, 29/3, 5/4, 10/5

Följ gärna oss och skolans vardag på instagram där  hittar ni bl.a våra öppettider.

Bildgalleri

No items found.
Information
Öppettider

Våra Öppettider: VT24

Fredagar 12:30-14:00
from v.3 tom v.22.     

Stängt
Lov och studiedagar:

Fredag 1/3, 29/3, 5/4, 10/5


  
Välkomna!

Adress

Skärgårdsgymnasiet
Näsvägen 15
184 40 Åkersberga