Vill du jobba hos oss?

Uppdateras

Spontanansökan

Är du intresserad av att arbeta på Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga eller Norrtälje?
Skicka in en spontanansökan till victoria.lagh@skargards.se med CV. Märk ditt mejl med vilken skola som ansökan gäller.

Eller ring Victoria Lagh på 073-460 6000

Lediga tjänster

Här nedan hittar du våra lediga tjänster på Skärgårdsgymnasiet.

Behörig lärare till El-programmet

Vi söker dig som är behörig el-lärare till Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga. Tjänsten är på 55% och utöver undervisning ingår även mentorskap. Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi är anslutna till kollektivavtal via Almega. Ange ditt löneanspråk i ansökan.
Åkersberga
Vill du veta mer? Mejla:
anders.lundin@skargards.se

Behörig anläggningslärare

Vi söker en behörig anläggningslärare till Skärgårdsgymnasiet i Åkersberga. Tjänsten omfattar heltid och du kommer att arbeta på skolans Bygg- och Anläggningsprogram. Du kommer att ha mentorsansvar för en klass på Bygg- och Anläggningsprogrammet. Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi är anslutna till kollektivavtal via Almega. Ange ditt löneanspråk i ansökan.
Åkersberga
Vill du veta mer? Mejla:
anders.lundin@skargards.se

Behörig lärare i Naturkunskap

Behörig naturkunskapslärare sökes till Skärgårdsgymnasiet Åkersberga. Tjänsten är på 65% och du kommer att undervisa våra elever i årskurs 3 i kursen Naturkunskap 1a1. Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi är anslutna till kollektivavtal via Almega. Ange ditt löneanspråk i ansökan.
Åkersberga
Vill du veta mer? Mejla:
anders.lundin@skargards.se

Behörig lärare till Handelsprogrammet

Vi söker en lärare till vårt Handelsprogram. Du som söker tjänsten är behörig handelslärare och vi ser gärna att du har tidigare arbetslivserfarenhet. Tjänstens omfattning är 100% och du kommer att bli mentor för en klass. Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning. Vi är anslutna till kollektivavtal via Almega. Ange ditt löneanspråk i ansökan.
Åkersberga
Vill du veta mer? Mejla:
anders.lundin@skargards.se